missing image missing image missing image missing image
07.04.2017

ЧЕЗ взе участие в изложението за стажове на Нов Български университет

Компаниите от групата на ЧЕЗ в България взеха участие петнадесетото издание на форум „Кариери и студенти 2017“, организирано от Нов Български университет. Работодателите тази година са 30 на брой и представиха своите стажантски програми.

Десетки студенти посетиха изложението и се възползваха от възможността да се срещнат и разговарят очи в очи с бъдещия си работодател. Групата ЧЕЗ в България отново имаше щанд и бе представена от Радостина Христова и Георги Янев, които провокираха интереса на студентите.

Компаниите от групата на ЧЕЗ в България търсят млади и високо мотивирани хора, които са проактивни с интерес за дългосрочно развитие. Стажът е възможност за кариерно ориентиране и реализация на младите кандидати. Представителите на ЧЕЗ се срещнаха с изключително много амбициозни студенти, желаещи да се развиват и да продължат своето обучение и след дипломирането си.

Предстои подбор на студентите и през май ще са известни имената на стажантите, които ще започнат работа в компанията.

Пожелаваме на младите ни колеги успешни стажантски програми, а на бъдещите наставници с усмивка и търпение да предават своите знания, умения и професионален опит.

„На добър час“ за всички!